læs om julebloggen

Vi giver dig gennemarbejdet indhold med ideer, tips og inspiration til julen.

Julebloggen skal bruges som inspiration til at finde det rigtige julepynt, ideer indenfor julegaver til de store, små eller gamle, hvorfor vi overhovedet holder jul og alle de mange andre traditioner, hygge og forskellige gaveideer til advent, julekalender og juleaften.

Julebloggen med alt til jul

Vi har gennemarbejdet indhold der løbende bliver opdateret. Det giver dig mulighed til f.eks. at finde de nyeste julekalendere til børn og voksne.

Der udkommer nye version af pakkekalender, adventskalender, pynt og mange andre ting. Og ideen er, at du skal kunne finde alle de ting her på siden – vel og mærke når tingene kommer på hylderne i butikkerne.

Med julegaver er der også nye trends, og derfor har vi opdateret vores indhold med de ting der hitter år efter år. Men også opdateret alle vores forskellige gaveideer med de nyeste trends som bliver et hit i julen og måske fremefter i det nye år.

Julehistorier udkommer også i nye versioner, helt ligesom de fleste nok elsker at se frem til årets nye julekalender i tv, hvad end det er TV2 eller DR som har fået opgaven i år.

Reklamefinansieret medie

Julebloggen er annonce-/reklamefinansieret via affiliate marketing. Dvs. at vi kan modtage kommission ved webshops som julebloggen referer til. Helt ligesom der kan forekomme sponsoreret indhold fra annoncører. Det gør sig ikke gældende for alt på siden, men for nemhedens skyld skal du som udgangspunkt tage alt som reklamefinansieret.

Vi prøver at skabe godt indhold og give værdi. Og til dèt, giver affiliate kommission mulighed for at drive og videreudvikle siden.

Firmaoplysninger

  • CVR: 36141204
  • Fenris Alle 13
  • 9230 Svenstrup