Julekalender

De populære pakkekalendere til voksne i 2022

Sponsoreret/reklamefinansieret indhold

Pakkekalender til kæresten, veninden, mor eller anden voksen er den søde ting til julen i 2022. Det er en ting, der kan gøre december måned meget hyggeligere og samtidig et udtryk for, at du elsker og sætter pris på ham, hende eller dem.

Hvis du vil overraske din bedstemor, kæreste eller anden den 1 december, er pakkekalenderen absolut et godt romantisk træk.

Vi har fundet de populære julekalendere til kvinder og mænd, hvor udvalget dækker og vidt forskellig indhold. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne i både de billige, dyre, sjove som søde ideer i 2022.

 

Karamelleriet julekalender

Køb Karamelleriet julekalender til mænd og kvinder

Julen er en hyggelig tid, hvor de søde sager der behager sanserne, selvfølgelig hører sig til. Her kan du vælge at give en pakkekalender til din kæreste, mor, søster eller anden, for denne julekalender fra Karamelleriet er populær.

Karameller er ikke så udbredt i forhold til julen, men disse håndlavede karameller vil med garanti hurtigt blive en tradition, for ligesom den elegante indpakning, så er de en forkælelse for ganen.

 

 

Puks pakkekalender m. delikatesser

Køb Puks julekalender med delikatesser til ham

En pakkekalender med 24 krydrede delikatesser hvor du finder krydderier, tørpesto, salatdressinger, vinaigrette og meget mere som den søde ting til ham eller hende.

Du får en kalender med inspiration til lækre retter, hvor der medfølger en lille kogebog. Bogen er simpel med flotte billeder og beskrivelser til at lave nye spændende ting med de lækre krydderier.

Hvis du er tvivl om hvilken pakkekalender du skal give din kæreste eller anden voksen for den sags skyld, så er denne type måske det helt rigtige.

 

 

Sinful julekalender

køb en fræk julekalender til mænd, kvinder og par

En fræk pakkekalender  fra voksenlegetøjs shoppen Sinful. Den frække julekalender er nok bedst egnet til ham eller hende du er i romantisk forhold med.

Sinful julekalenderen indeholder 24 forskellige legetøj og produkter til at stimulerer og give masser af lagen gymnastik i forholdet.

Selve julekalenderen kommer i stilfuld sort kasse med låger, og er faktisk en der kan stå fremme uden at virke for corny.

 

 

Rom julekalender

køb en rom pakkekalender til manden

Hvis du søger den eksklusive pakkelander med udsøgt alkohol indhold, kan denne rom julekalender måske være helt perfekt til hende eller ham.

24 Days of Rum julekalender indeholder 24 mini flasker x 2 cl med premium rom.

Med til julekalender følger der 2 smagsglas og smagsnoter hvor du kan skrive dine oplevelser om den respektive rom til hver af de 24 dage i december.

 

 

Lav din egen Juleøl pakkekalender

køb den sjove kasse til at lave din egen øl pakkekalender

En pakkekalender der nok vil behage og glæde rigtig mange mænd, kan være denne pakkekalender hvor du kan lave den perfekte kalender med 24 forskellige almindelige og juleøl. Du får en kasse med plads til øl, som du selv køber.

En juleøl skal selvfølgelig nydes i julen. Og hvorfor ikke hver dag gennem december, hvor han kan nyde en ny øl hver aften efter en lang dag. En god ide til ham du gerne vil glæde.

 

 

Bodyshop beauty pakkekalender

køb en bodyshop eller matas julekalender til kvinder

Hvis du søger en dejlig beauty julekalender til hende, kan den populære julekalender fra Bodyshop måske være rigtig valg.

Bodyshop lancerer igen i år, 3 forskellige størrelser af deres populære kalender. Indhold er forskellige skønhedsprodukter som hudplejeprodukter, makeup, cremer m.m. Modellen kommer i priser fra 475 kr, 795 kr og 1095 kr.

 

 

Te julekalender

English tea shop julekalender for kvinder

Til en kvinde eller mand du elsker, kan en udsøgt te pakkekalender med forskellige smage, måske være det helt perfekte valg der glæder.

Te er noget rigtig mange kvinder elsker, og hvad er bedre end at brygge nyt te. Her kan hun starte de mørke december morgener med en ny lækker te som en god start. English Tea Shop julekalender indeholder 24 pyramideposer med økologisk te i 12 forskellige smage. En sød, god og billig julekalender til kvinder og mænd.

 

 

Økologisk chokolade julekalender

køb en økologisk chokolade julekalender til mor

En anden type chokolade julekalender er denne Woodshade økologiske chokolade pakkekalender.

Et godt valg hvis hun ønsker topkvalitet i rene råvarer, hvilket jo netop er, hvad du får med med denne version.

1 december og frem kan være lang, mørk og kold, og her er julekalenderen fra kæresten, den søde ting der holder batterierne kørende i denne tid, også selvom julen er forbundet med hygge og måske romantik.

 

 

Gin julekalender

Køb en gin julekalender til hende i 2022

Gin er blevet en udsøgt nydelse på højde med cognac, whisky og lignede. Hvis din mand, kone, far eller anden er til gin, hvorfor så ikke den sjove kalender der byder på 24 forskellige kvalitet gin?

Giv den lækre smagsoplevelse med gin kalenderen, som byder på forskellige gins med denne kalender der er fremstillet i samarbejde mellem 24 Amazing Spirits og Mac Y spiritus.

 

 

Pukka christmas calendar

giv hende en pukka julekalender med te

Hvis du skal finde en lækker og forholdsvis billig julekalender til te-elskeren, så kunne denne kalender med 24 forskellige Pukka breve være det rette valg.

Der er flest kvindelige end mandlige te drikkere i Danmark. Og derfor kan denne kalender til 110 kr. måske være det helt rigtige til konen, mormor, søster, datter eller anden – Den kan selvfølgelig også bruges til ham der elsker Pukka.

 

 

Daring December til par

overrask kæresten med en billig, romantisk julekalender

Du kan give en fræk julekalender til kæresten, der ikke indeholder voksenlegetøj med dog i et romantiske hjørne.

Daring December julekalenderen består af 24 låger af pap, hvor hver låge beskriver 3 forskellige muligheder indenfor det frække eller romantiske der kan sparke liv i forholdet gennem det romantiske måned.

 

 

Amorelie erotiske julekalender

giv den frække Amorelie pakkekalender til kæresten

En anden mere eksklusiv erotisk pakkekalender til ham eller hende, kan være den elegante Amorelie julekalender med voksenlegetøj.

Du får en julekalender med forskelligt voksenlegetøj til en højere værdi end prisen på kalenderen. Og udover legetøjet til soveværelset, så er indpakning i det elegante udtryk der sagtens kan stå fremme.

 

 

Kalenderen med bornholmske lækkerier

giv en pakkekalender med delikatesser

En lækker pakkekalender til voksne i alle aldre, kunne være denne som indeholder bornholmske lækkerier.

Du får en kalender der byder på de velkendte ting fra solskinsøen. Her finder du Svaneke øl, rugkiks, Bornholmer te, juleakvavit, mandelbrød, Nexø-knas m.m. af de lækre ting der bliver produceret på Bornholm.

Giv denne kalender til konen eller manden som elsker de lækre ting i hverdagen.

 

 

Summerbird Chiffoniere

køb den klassiske Summerbird julekalender med skuffer

Summerbird julekalenderen med skuffer, er den eksklusive julekalender der byder på 2 stykker chokolade hver dag.

Perfekt julekalender til bedsteforældre, forældre og selvfølgelig også til din kæreste, hvor i kan hygge over et stykke hver aften gennem hele december.

 

 

Brygmesterens pakkekalender til ham

giv Bryghus øl pakkekalender til mænd

Et alternativ til rom julekalenderen, kunne være en øl julekalender.

Brygmesterens julekalender fra Thisted Bryghus er en populær julekalender til mænd.

Modtageren af kalenderen får nemlig 24 specialøl hvor den populære Limfjordsporter selvfølgelig er med i.

Hvis han kan lide god kvalitets øl, så kunne denne kalender der hurtigt bliver udsolgt, måske være årets pakkekalender til din mand.

 

 

Lakrids By Bülow

Køb den klassiske lakrids pakkekalender fra Bülow

En anden lækker julekalender til den søde tand indenfor god kvalitets slik, er lakrids By Bülow julekalenderen.

Det lækre lakrids fra Bornholm er en udsøgt nydelse, selvom det dog sætter sig fast i tænderne, så er det absolut topkvalitet. Denne nydelse kan du glæde din kæreste eller eller anden med i december.

 

 

Mac Y whisky julekalender

giv en whisky pakkekalender til mænd

Mac Y populære julekalendere med alkohol byder selvfølgelig også på en kalender med whisky.

Mac Y importerer whisky og fremstiller årets udgave med udvalget af de forskellige gode mærker som importeres. Her får du 24 x 2 cl flasker bag hver låge. Og der kan følges med i dagens whisky online.

 

 

Simply Chocolate jukalender

overrask med den populære Simply Chocolate julekalender til dem

Simply Chocolate er kendt for deres blå og røde julekalender med forskellig udsøgt chokolade.

Denne udgave er en dele kalender, hvor du får 30 låger der hver gemmer på 2 stykker chokolade.

Det udsøgte håndlavet chokolade fra København kan være perfekt som en kærestekalender til jer?

 

 

Wally og Whiz julekalender

køb den eksklusive julekalender med premium vingummi

Kom i julestemning og giv din kæreste eller partner en julekalender der lavet til par.

Wally og Whiz julekalender der kommer i to forskellige farver, kommer med 24 skuffer der indeholder to stykker Wally and Whiz vingummier.

Kalenderen er velegnet både til bedsteforældre som teenagere, der vel og mærke sætter pris på kvalitets vingummi.

Giv denne eksklusive kalender med håndlavet vingummi til kæresten.

 

 

Julekalender med skægolie

giv ham en pakkekalender med olie til skægget

Til manden med skæg eller der arbejder på at få fuldskæg, kan du overraske med denne sjove og noget anderledes kalender.

Du får en julekalender der indeholder 24 små flasker med forskellig skægolie. Og skægget skal jo plejes med diverse midler, hvor skægolie er en af de vigtige ting, hvis også plejen bliver taget seriøst.

 

 

Rom julekalender til ham eller hende

køb rom luksus pakkekalender til hende

Er din mand, kone eller kæreste en livsnyder som sætter pris på de finere ting i livet?

Måske rom der er blevet populært både blandt unge som ældre  som den ædle drik på højde med whisky og cognac, er noget for din mand?

A.H. Riise kan være den perfekte pakkekalender til mænd og kvinder, hvor du får nydelse af smage en rom ny rom alle 24 juledage indtil juleaften oprinder. Hvis han eller hun er til rom, så vil denne nok være en kærkommen overraskelse der behager.

 

 

Julekalender til par

årets billige, romantiske julekalender til par

Julen er romantikkens højtid, dog er det med at købe julegaver, kalendergaver til børnene, julefrokoster og meget andet lidt stressende og kan gå udover romantikken. Derfor kan du overraske kæresten med en billig julekalender til par.

Kalenderen til 100 kr. består af 24 låger. Bag hver låge er der noget som i kan gøre for hinanden indenfor hygge, sjov eller det frække i soveværelset. Åbn 12 låger hver og i har bygget en romantisk jul som kærester/par.

 

 

Strømpejulekalender

giv en strømpejulekalender til mænd i 2022

Overrask den unge eller ældre mand med denne julekalender med strømper.

Kalenderen kommer med 24 skuffer der indeholder et par herrestrømper. En sjov og anderledes pakkekalender til manden der har alt eller intet, for alle har jo brug for strømper.

 

 

Chili Klaus julekalender

køb den stærke chili julekalender til unge mænd i 2022

Den populære Chili Klaus er en anden type julekalender i gave til ham eller hende. En julekalender der kan være det gode alternativ til teenagedrenges adventsgaver eller som den søde(og stærke) overraskelse til en anden der skal glædes i julen.

 

 

Estate Coffee kalender

køb Estate kaffe julekalender til bedstemor

Til ham eller hende der elsker sin nespresso maskine og kaffe, hvorfor ikke give en julekalender med Estate Coffee kaffe på kapsler.

En af de mere moderne og nyere julekalender der ofte gives til voksne, hvad end du vil glæde mormor der har alt, eller som gave til din mand, kone, datter eller anden.

 

 

Gin adventskalender

giv en gin kalender til hende

Alternativet til julekalenderen med 24 låger, kan være en adventskalender med 4 gaver til hver af de fire adventssøndage.

Giv denne gin adventskalender med populære gin flasker og dansk tonic. Bombay og 3 andre gin og tonic i adventskalender kasse med låger, hvor du kan lave 2 stk. gin og tonic på hver adventssøndag.

 

 

Puslespil julekalender

giv en julekalender med puslespil til bedsteforældre

En puslespilkalender er en ny pakkekalender blandt årets mange forskellige muligheder. Her finder du forskellige modeller, hvor du både kan købe med 200, 300 eller 1000 puslespilsbrikker som denne model.

En anderledes og sjov pakkekalender som der kan give hygge gennem december. Alternativet kan være en lignede type med samlesæt, strikkeri, broderi eller andet indenfor hobby muligheder.

 

 

Portvin julekalender 2022

giv en god portvin julekalender til bedstemor

Portvin julekalender fra Nordjysk import der byder på 24 x 5 cl. portvin. En god pakkekalender til portvinsnyderen, hvor han eller hun kan nyde 24 forskellige portvin fra udvalgte producenters produkter.

Kalenderen indeholder miniature-udgaver af kendte producenter som DR, Quinta da Prelada, Bulas og Vieira de Sousa. Forskellig portvin som 30 års Tawny Porto, Late Bottle Vintage eller 10 White Porto.

 

 

Nordthy Julekalender Lakridskugler

Køb Nordthys julekalender med unikke lakridskugler

Julekalender med udsøgte lakridskugler fra den danske virksomhed Nordthy. Firmaet er kendt for sine kager, men har også stort udbud af slik der danner ramme for indholdet i denne nye julekalender. Bag hver låge får du 2 lakridskugler, hvor låge 24 giver en ekstra overraskelse til at forsøde den hyggelig dag.

 

 

Wera værktøjskalender 2022

Wera Værkstøjskalender med bits og skrueværktøj

Wera værktøjskalender som den sjove julekalender til det unge menneske der bor i lejlighed eller måske som overraskelse til handymanden.

Julekalenderen indeholder 24 låger med forskellig værktøj som bits, bitsholdere, oplukker, dobbelt u-nøgle, skruetrækker og andet. Wera julekalender bliver udgivet hvert år, hvor denne model er den 12 udgave af julekalenderen.

 

 

MyMuesli økologisk Myslikalender

julekalender med økologisk mysli i fireogtyve forskellige smage

Til ham eller hende der elsker sin musli, hvorfor ikke give denne sjove og lækre myslikalender. MyMuesli julekalender indeholder 24 forskellige økologiske myslismage fra Mymuesli2Go-sortiment. 13 smage bag de 24 låger er eksklusive for kalenderen.

Årets julekalender indeholder mælk, gluten og indeholde spor af nødder.

 

 

Carstensens Te julekalender

Dansk luksus the julekalender fra Familien Carstensens Tehandel

En populær te julekalender som denne røde kalender fra Familien Carstensens Tehandel, kan være den helt rigtige forkælelse til ham eller hende gennem december. Julekalender dækker over 48 tebreve i 24 små æsker, så han, hun eller de kan nyde de forskellige teer i forskellige arter.

 

 

Vegansk popcorn julekalender

overrask med Joe & Seph's veganske popcorn julekalender

Popcorn julekalender fra Joe & Seph’s er en nyere kalender, som er gået hen og blevet rigtig populær. Du finder en klassisk og en vengansk kalender med et væld af forskellige typer søde popcorn i forskellige smage og overtrukket med karamel.

 

Pakkekalender eller adventskalender?

Hvis du gerne vil overraske med julekalender til kæresten, konen, manden eller partneren, så kræver det lidt tid og omtanke at finde på 24 forskellige pakker, helt ligesom det også bliver noget dyrere. At lave en pakkekalender til børn er nemmere end til voksne, det koster nemlig både tid og penge, for gaverne skal også helst blive værdsat af kæresten. Her er adventsgaver til hende eller ham, også en hurtigere ide og ikke nødvendigvis dårligere.

Du kan heldigvis spare tid og penge, alt afhængig af, hvilket slags pakkekalender du laver. Du kan lave din egen kalenderen, der både kan være gratis eller koster penge. Helt ligesom du kan spare meget tid ved at købe en af de lækre færdiglavet pakkekalendere.

 

Køb færdig pakkekalender eller lav den selv?

Du skal gøre op med dig selv, om du vil bruge tiden på at finde 24 forskellige gaveideer, eller spare tiden og købe den gode færdige julekalender til ham eller hende.

Den hurtige løsning behøver ikke nødvendigvis være en dårlig ide, som du kan se på Woman. Du kan nemlig finde færdige pakkekalendere til voksne indenfor stort set alt, så der er mulighed for at finde lækkerier, specialiteter, sjove, frække og gode pakkekalendere som du kan se i udvalget.

 

Lav en pakkekalender selv

Hvis du gerne vil lave den hjemmelavet pakkekalender hvor du selv finder 24 gaver, så skal du selvfølgelig ikke snydes for inspiration hertil.

Lav selv en pakkekalender til hende eller ham, hvor du dybest set har tre valgmuligheder. Du kan både lave den gratis, dyre eller billige pakkekalender:

  • Gratis kalender m. tjenester: Du kan lave den gratis pakkekalender til kæresten, ved at skrive 24 noter som du pakker ind med numre på, og hænger dem på en gren eller anden smart måde til at opbevare gaverne. Disse tjenester kan være stort set alt, for det kan involvere opvask, massage, støvsugning, klø af ryg, rensning af bil eller måske de mere romantiske ting til weekenden.
  • Billig pakkekalender: Du kan lave en forholdsvis billig pakkekalender ved at lave gratis pakker med tjenester de 5 dage om ugen, og så købe 2 ting til ham eller hende i gaver til weekenden.