Julekalender

Udsøgte chokolade julekalendere til voksne & børn

Sponsoreret/reklamefinansieret indhold

En chokolade julekalender er den klassiske kalender til børn og voksne. Udvalget af julekalendere med chokolade er ganske stort. Derfor har vi fundet et udsøgt udvalg af forskellige julekalendere der kan forkæle mor, datter, farfar eller anden person.

De klassiske modeller som Toms julekalender og lignede der findes i alle supermarkeder, har vi ikke taget med. Derimod finder du de populære der sælges mest af til både store og små. Brug overblikket som inspiration til at finde den rigtige julekalender / pakkekalender til voksne, unge og børn i 2022.

 

Summerbird chokolade julekalender til børn

køb en summerbird julekalender med chokolade

Summerbirds udsøgte chokolade er ikke kun for de voksne. Du kan købe den nye Summerbird julekalender til børn. Kalenderen byder på økologisk chokolade, der er fri for unødvendige tilsætningsstoffer. Kalenderen har 24 låger med 230 gram chokolade indhold i otte forskellige typer.

 

 

Summerbird skuffe julekalender

køb summerbird chiffoniere julekalender

Summerbird Chiffoniere med skuffer er designet som julekalender til par. 24 skuffer der indeholder 2 stk udsøgte chokolader til kaffen. Chiffoniere julekalenderen er blevet populær som gave til bedsteforældre, forældre og andre par der skal forkæles med luksus chokolade.

 

 

Summerbird chokolade julekalender – single

Køb summerbird julekalender i gave

Summerbird single julekalender 2022 kan købes både til par med 2 stykker indhold bag hver låge, og så denne model til enkeltpersoner. Kalenderen der efterhånden er blevet en klassiker, indeholder 12 forskellige chokolader bag lågerne. Chokoladen er økologisk og i den velkendte kvalitet. Du kan også købe Summerbird Dele julekalender der indeholder det dobbelte, hvilket er beregnet til to personer.

 

 

Valrhona foldekalender 2022

giv en julekalender med mørk chokolade

Valrhona er andet udsøgt chokolade der er fremstillet på udsøgte og omhyggelig udvalgte kakao bønner. Den franske chokolade anbefales af mange kokke, findes også som julekalendere med forskellig indhold. Og en af de populære kalendere er denne nye foldekalender indeholdende carréer, fyldte praliné stykker og dragéer der kan forkæle både voksne som børn.

 

 

Sv. Michelsen julekalenderhus

Dobbeltsidet julekalenderhus med fyldt chokolade

Dobbeltsidet julekalenderhus med fyldt chokolade fra Sv. Michelsen Chokolade. Kalenderen med hus i blåt, kan også købes i rød model. Helt ligesom du finder andre varianter af julekalendere udover den nye model. Chokoladen er i bæredygtig emballage, fairtrade, alkohol- og glutenfri.

 

 

Par julekalender fra Anker Chokolade

køb en chokoladekalender til forældre

Chokoladekalender til par med 520g indhold fra Anker Chokolade. Kalenderen har 48 stykker dessertchokolader med spændende fyld. Her finder du mange forskellige smagskombinationer som marcipan, citron og mørk chokolade. Eller hvad med mælkechokolade, brændte mandler og nougat? Anker Chokolade er kendt for at eksperimenter med både det bitre, salte, sure som søde.

 

 

Monty Bojangles chokolade trøffel julekalender

køb julekalender med chokoladetrøfler

Chokoladetrøffel grøn julekalender fra Monty Bonjangles til ham eller hende der elsker de bløde chokoladetrøfler. Kalenderen byder på 24 indpakkede trøfler med 6 forskellige smagsvarianter. Smage med kokos, karamel, bær m.m. Du kan også købe den blå chokolade jule trøffe julekalender fra Monty Bonjagles, som er en vegansk udgave af kalenderen.

 

 

Anker Chokolade børne julekalender

økologisk julekalender med chokolade til børn

En anden chokoladekalender til børn kan være denne nye kalender fra Anker Chokolade. Julekalenderen er foldet, så det ligner en lille julegave med til og fra kort på. Sød indpakning der foldes ud så 24 låger med numre fremkommer. Her får drengen eller pigen 220 g chokolade fordelt på forskellige smage med chokolade og jordbær, mandler, nougat eller andre smagsvarianter.

 

 

Sweetkynd økologiske julekalender

Julekalender med 24 økologiske fristelser

Sweetkynd julekalender fremstillet i samarbejde med Elmelund Chocolatier og Cocohagen. Julekalender indeholder kakaotrøfler, chokolade dragèer og rosèvingummier af rene og økologiske ingredienser. En julekalender der indeholder forskellige søde ting til ganen.

 

 

Eksklusiv Magasin kalender

giv den populære Magasin chokolade julekalender til hende

Overrask med den populære Magasin julekalender i træ der er udformet som af Magasin anno 1933. En flot indpakning med 24 låger, hvor de øverste vinduer kan lyse, så kalenderen kan pynte og hygge i stuen. Bag lågerne får du 24 trøffelkugler der dækker over 8 forskellige varianter.

 

 

Magasin Børne julekalender

giv en børne julekalender med chokolade fra Magasin

Forkæl de små med noget eksklusivt chokolade fra Magasins populære udvalg. Her vil denne Magasin børnejulekalender måske være det helt rigtige valg, hvor de 24 låger gemmer på 24 chokolader i forskellige varianter som mørk, mælkechokolade, hvid chokolade og varianter med hindbær og pufsukker.

 

 

Simply Chokolate

overrask med den populære Simply Chocolate julekalender til dem

Simply Chocolate julekalenderen der findes i den røde single og blå dele model, er en populær julekalender med chokolade. Bag lågerne finder du populære varianter som Pink Polly, Crispy, Carrie, Mocca Molly, Crunchy Coco og mange andre der forkæler smagsløgene.

 

Chokoladejulekalenderen er klassisk

Chokolade som julekalender har været den klassiske julekalender eller pakkekalender. Chokoladejulekalenderen forbinder vi med smagen af jul. Heldigvis findes der mange dyre som billige julekalendere, hvor det store udvalg af julekalendere til børn som Kinder, Toms og andet, kan købes i de mange forskellige supermarkeder m.m.

Til voksne er udvalget noget dyrere og mere udsøgte chokolader, som du kan se i det viste udvalg. Disse kan måske være det rigtige til at forkæle din veninde, kone, far, søn eller andet. Eller måske overveje en af de andre pakkekalendere til hende og ham, hvor indholdet dækker over stort set alt til ganen, maven eller noget i form af hobby julekalendere.