Julekalender

Populære pakkekalendere til hende

Hvis du skal overraske den unge, modne eller ældre kvinde med noget forkælelse til jul, er adventsgaver eller en pakkekalender til hende en af de traditionelle og hyggelige ting som vi glæder hinanden med.

Vi har fundet et udvalg af forskellige populære julekalendere til kvinder og piger i alle aldre. Det kan gøre arbejdet både nemt og hurtigt for dig, da du får det nemme overblik, så du kan tage udgangspunkt til at finde den helt rigtige type i gave.

Brug en af de nedenstående modeller til at glæde din kone, kæreste, mor, datter, teenager, veninde eller anden unge, modne som ældre kvinde med.

 

BodyShop julekalender

køb en bodyshop eller matas julekalender til kvinder

The Body Shop kommer med deres nye kalender, der dækker over tre forskellige udgaver fra 425 til 995,- kr.

Her er den billigste Body Shop julekalender velegnet til især de unge piger og damer, hvor de andre modeller i The Enchanted serien er til de mere modne kvinder. En af de populære beauty pakkekalendere til voksne og unge der sælges mest af i Danmark.

 

 

Rom adventskalender

giv hende en dejlig rom adventskalender

Hvis du vil forkæle hende med eksklusiv rom, kan du give hende denne Skotlander adventskalender med rom fra Smageklubben. Kalenderen kommer til en høj pris, men giver dig også indhold af 4 x 20 ml. flasker med danskproduceret rom.

En dejlig ide der også kan købes som som gin adventskalender.

 

 

Julekalender med te

giv en English tea shop julekalender til hende

The English Teashop giver dig denne julekalender med forskellige økologiske te-blandinger i små poser.

Kalenderen der bygger på Fair Trade, fokus på CO2 m.m. kan være en kalender der giver hende en ny lækker te hver morgen, hvilket måske er den helt rigtige start på de mørke og måske kolde december dage.

 

 

Den frække Sinful julekalender

køb en fræk julekalender til mænd, kvinder og par

Hvis du vil give den frække julekalender, er den populære kalender fra Sinful med voksenlegetøj, måske den helt rigtige kalender til hende.

Sinful kalenderen indeholder forskellig legetøj og accessories til at skabe mere sjov liv i soveværelset, og kan være den perfekte ting til hende, der gerne vil prøve legetøjet til voksne.

 

 

Chokolade julekalender uden sukker

Aalborg Chokoladen Julekalender uden tilsat sukker

Aalborg Chokoladen fremstiller udsøgt håndlavet chokolade ud fra opskrifter der er gået i arv fra et af Aalborgs fineste konditorier. Og de laver også forskellige chokolade julekalendere, hvor denne kommer uden sukker.

Kalenderen indeholder 24 stk chokolader der er fremstillet uden brug af sukker.

 

 

The Brew Company kaffe julekalender

giv en kaffe julekalender til mor, bedstemor m.m.

Hvis du søger en julekalender til din mor, bedstemor, veninde eller anden der nyder en daglig kop kaffe, kan du give denne fra The Brew Company.

Kalenderen kommer med udsøgte aromaer der giver hende to kopper daglige kaffe. Det kan være det helt perfekte til den gode start om morgenen i december.

 

 

Johan Bülow julekalender

Køb den klassiske lakrids pakkekalender fra Bülow

Johan Bülow er kendt for deres høje kvalitet i lakrids. Hvis du kender en person eller par der elsker det høje kvalitets lakrids, kan du give denne/dem julekalenderen fra Johan Bülow.

Kalenderen kommer med en blanding af lakrids og chokolade bag de 24 låger, hvor du finder to stykker lækkerier bag hver låge.

 

Karamelleriet julekalender

Køb Karamelleriet julekalender til mænd og kvinder

Hvis du vil give en anderledes julekalender med søde ting i den udsøgte kvalitet, kan du overveje denne kalender med udsøgte håndlavet gourmet karameller.

Karamelleriet er kendt for deres høje kvalitet indenfor karameller. Og hvorfor ikke forkæle hende der elsker udsøgt slik, med denne julekalender?

 

 

Wally and Whiz kalender

køb den eksklusive julekalender med premium vingummi

En anderledes julekalender med premium vingummi fra Wally and Whiz. Du får en flot kalender der kan pynte med sine 24 skuffer, der hver indeholder to stykker håndlavet vingummier.

En flot og sød julekalender med de bedste ingredienser uden gluten, alkohol, laktose og animalske produkter.

 

 

Kalender med lækkerier

køb færdig pakkekalender til hende

En pakkekalender med forskellige lækkerier der er målrettet til kvinder.

Kalenderen indeholder et bredt sortiment af forskellige ting som slik, chokolade, vin, juleting og meget andet. Måske den perfekte overraskelse til mor, kone, søster, veninde eller anden person.

 

 

ESPA julekalender

køb en beauty kalender til hende

Der findes mange forskellige beauty julekalendere i lige så forskellige prisklasser. Og i det store udvalg finder skønhedskalenderen fra den engelske forhandler Lookfantastic.

Kalenderen kommer med forskellige produkter fra Elemis, Rituals og Morphe. De forskellige beauty produkter gemmer sig bag de i alt 25 låger.

 

 

Orion erotisk julekalender

giv erotisk pakkekalender til hende

Erotisk pakkekalender til par eller singler der indeholder 24 forskellige frække ting til det romantiske liv.

Orion Luxurious Advent Calendar 2020 indeholder voksenlegetøj og ting til massage. Helt ligesom de andre populære frække kalendere til kæresten, skal du nok kun give denne type, hvis du er sikker på at hun er til dette.

 

 

Essie Julekalender neglelak

giv en neglelak julekalender for kvinder

Til pigen eller kvinden der elsker at pynte negle, kan du give denne lille julekalender med forskellig neglelak og udstyr.

Technic Nail Care Advent Calendar indeholder 18 stk neglelak, sølv dekorperler, sort dekorperler, neglebåndsskub og en neglebåndskniv.

 

 

Funko Pop Harry Potter

køb en sjov julekalender til hende der er fan

Overrask pigen der elsker Harry potter, med denne sjove kalender der indeholder 24 vinylfigurer fra Harry Potter universet.

Kalenderen af pap er et officielt licenseret produkt med figurer i Pocket Pop størrelse. Kalenderen er ikke egnet til børn under 3 år, men virker fint som den sjove julekalender til alle andre.

 

 

Matas pakkekalender

giv hende den lækre matas pakkekalender

Matas julekalender helt ligesom BodyShop og andre, kommer i 3 forskellige udgaver/priser.

Du finder Classic, Nature og God indenfor Matas julekalendere i 2020. Prisen er 600 kr. for den billigste, 800 kr. for Nature kalenderen og 1000 kr. for luksus modellen.

 

 

Gin julekalender fra Mac Y

Køb en gin julekalender til hende

Hvis du søger en julekalender til hende der nyder udsøgt spiritus, hvorfor så ikke overraske hende med denne Gin julekalender fra Mac Y. Du får 24 nøje udvalgte gin, der kommer i rør med 2 cl. Indhold i hver. På Mac Y’s hjemmeside kan hun finde information om hver af dagens gin. En god og anderledes julekalender kan der glæde i december måned, hvor alternativerne kan være whisky eller måske rom julekalender fra Mac Y.

 

 

Lakridseriet julekalender

360g. Sort lakridseriet julekalender

By PR chokolade julekalender fra Lakridseriet kan være den udsøgte julekalender til den søde tand. Du får en kalender i en flot sort æske der indeholder forskellige lækkerier. Kalenderen koster lige omkring 170 kr. og kan bruges til den unge som ældre dame.

 

 

Lakridsfabrikken i Ramlösa julekalender

slik ideer til pakkekalender til hende

Lakris julekalender til voksne fra Lakrisfabrikken i Ramlösa. Du får en slikjulekalender med premium lakrids i sødt, salt, supersalt, safran,chili m.m. smag. 720 gram lakrids fordelt over de 24 låger.

Hvis du søger en anderledes julekalender til den søde tand, kan denne på højde med Bülow lakridskalenderen måske være det helt rigtige til hende.

 

 

Pukka julekalender

giv hende en pukka julekalender med te

En anden te julekalenderen til mor, kæreste eller andet, kan være denne julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Det populære Pukka te er noget som mange nyder at drikke, og det gør sig selvfølgelig også gældende gennem december måned. Indholdet dækker over forskellige ting som Revitalise, relax, mint refresh, love, original chai, vanilla chai mm.

 

 

Rom julekalender fra Mac Y

køb rom luksus pakkekalender til hende

Til hende der elsker at nyde en udsøgt rom, kan denne rom julekalender fra Mac Y måske være den gode overraskelse.

Julekalender indeholder 24 glasrør med 2 cl. indhold, der dækker over forskellige rom varianter fra Mac Y's importeret kvalitets rom.

 

 

Bomb Cosmetic Bath Bomb kalender

Julekalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med badebomber

Julekalender fra Bomb Cosmetics der indeholder forskellige lækkerier til badet. Du får en julekalender med 24 låger der byder på bath bombs, sæbe, håndcreme, og skrubbecreme til at nyde julens travle stunder med lidt velvære.

En anderledes og sjov gaveide til den unge som modne kvinder der skal overraskes med en julekalender.

 

 

Biotherm julekalender

Biotherms julekalender med 24 skønne hudplejeprodukter til kvinder

Beauty julekalender fra Biotherm med forskellige populære produkter fra kollektionerne.

Julekalenderen er velegnet til både mænd som kvinder, hvor hudpleje produkterne logisk nok kan gøre undvære både for hans og hendes hud.

 

Lav din egen julekalender til hende?

Hvis du vil lave den hjemmelavede pakkekalender til hende, så skal du selvfølgelig finde på 24 kalendergaver til hende og den rigtige indpakning. Her kan du vælge forskellige måder/typer af kalendere alt afhængig af modtager.

Lav en gratis kalender til kæresten med søde tjenester, kærlighedsbreve eller andet til hver af de 24 juledage i december. Helt ligesom du kan vælge at finde 24 ting af symbolsk betydning, som kan ligge indenfor gratis eller næsten gratis ting. Du kan også vælge at købe 24 ting eller kombinerer. Vi har fundet et udvalg af forskellige pakkeideer til kalenderen, som du kan bruge til inspiration, når du skal have fundet på pakker til hendes julekalender – Du kan med fordel finde tilbud på Black Friday og lignede tilbuds tiltag.

 

Kalendergave ideer til hende

Ideerne her kommer i vidt forskellige priser og typer.

 • Chokolade er altid lækkert, og kommer i alverdens priser og kvaliteter
 • Slik hvis hun er til den søde tand
 • Et gavekort med tjeneste fra dig, der kan være fodmassage, rygmassage m.m. til at være bag flere at kalenderens låger
 • Gavekort med ydelser til rengøring, støvsugning, tøjvask m.m.
 • Gavekort til de mere frække ting med din partner
 • Massageolie til at kombinerer med gavekortet der byder på tjeneste af dig
 • En anden ”gratis” ting kan være en kærestemiddag i hjemmet
 • Neglelak eller lipgloss til teenagepigen eller den voksne kvinde
 • Kvalitets Te eller kaffe alt afhængig af smag
 • Skønhedsprodukter som hun bruger i hverdagen. Her kan det være balsam, håndcreme, shampoo m.m.
 • Biograftur til en af weekendens låger
 • De frække ting til soveværelset som kan være legetøj eller tjenester fra dig
 • Besøg et kunstmuseum eller andet attraktion der byder på en oplevelse
 • Varme strømper/sokker til den kolde tid
 • Strikke/sy tilbehør hvis hun elsker at stresse af med denne hobby
 • Handsker til det kolde julemåned
 • Halstørklæde/scarf
 • Morgenmad på sengen fra dig i weekenden kan være en dejlig oplevelse hvor hun kan sove længe
 • En varm og smart hue
 • Læbepomade til frost og det tørre vejr
 • Oplevelser hvad end de er gratis eller dyre. Her kan der være wellness, velvære, kultur eller ophold
 • Ting til hjemmet som du ved at hun vil elske
 • Cover til hendes smartphone kan måske være noget hun vil elske
 • Hjemmesko til at holde fødderne varme er noget, som de fleste sætter pris på
 • Duftlys til en hyggelig aften
 • Skøjtetur i skøjtehal eller udendørs hvis det er muligt. En forholdsvis gratis og sjov oplevelse med andre

 

Adventskalender som alternativ

Julekalender eller adventskalender? Til hende der ønsker mindre men bedre, kan en adventskalender måske være det gode alternativ. Fire gaver til hver adventssøndag kan laves selv ved at finde 4 lidt større ting som hun vil sætte pris på. Eller du kan vælge at købe en af de populære adventskalendere med f.eks. spiritus.

Hvis hun sætter pris på kvalitets gin eller rom, hvorfor så ikke give hende en af disse?

Skriv din kommentar her