Julekalender

33 populære julekalendere til børn

Sponsoreret/reklamefinansieret indhold

Julen er lig med hygge, hvor vi forkæler os selv og hinanden med de mange forskellige traditioner; Julegaver, juletræ, adventsgaver, æbleskiver, julekalender på tv og selvfølgelig julekalender til børn og voksne.

En julekalender eller pakkekalender til børn kan købes i mange forskellige typer. Du kan også vælge at lave din egen pakkekalender med slik, legetøj eller alt andet indhold. For det nemme overblik, har vi fundet de populære, færdige julekalendere der er velegnet fra 3 år og op. Brug det hurtige overblik som inspiration til at finde den rigtige julekalender til hende eller ham i 2022.

 

Ramasjang pakkekalender 2022

pakkekalender til ham ideer

Hvis du søger en julekalender til mindre børn der elsker Ramasjang figurerne, kan den nye julekalender fra DR måske være det helt rigtige. Julekalenderen er velegnet fra 3 til 12 år og kan købes til lige omkring 200 kr.

Kalenderen indeholder 24 små gaver i det velkendte tema fra Motor Mille, Onkel Reje, Hr. Skæg m.m. Her er indholdet ting som brætspil, opgavehæfte, klistermærker, Ramasjang figur m.m.

Bag på kalender kassen er der en spilleplade, som drengen eller pigen kan spille på fra den 11 december.

 

 

Schleich heste julekalender 2022

Find Schleich gaver til pakkekalender

Schleich Horse Club julekalender med det tyske legetøj er en populær kalender til hesteglade piger og drenge. Schleich julekalenderen med heste bliver udgivet med nyt indhold hvert år.

24 låger med små overraskelser som heste, staldredskaber og andet i det velkendte tyske legetøj med figurer, dyr og bondegårdstema.

Hestekalenderen til børn er velegnet fra ca. 5 år og opefter.

 

 

Lego Harry Potter julekalender 2022

køb Lego julekalender gaver til børn

Lego julekalendere er også blandt favoritterne til de mindre børn. Og helt ligesom Schleich og Playmobil, så udgiver Lego nye udgivelser med forskellige temaer hvert år, hvilket også gælder den populære Harry Potter julekalender med Lego.

Lego Harry Potter julekalender indeholder 24 overraskelser. Her får drengen eller pigen 6 minifigurer med Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Griphook, Dudley Dursley og Draco Malfoy. Derudover får du 18 andre ting og en legemåtte.

 

 

Among Us julekalender 2022

giv among us julekalender til større børn

Among Us Airship julekalender kan være det spændende julekalender til de lidt større skolebørn som elsker spillet. Giv en anderledes julekalender til hende eller ham, hvor barnet kan bygge sin egen historie med de 24 overraskelser bagved lågerne og det spilbare luftskibsspillekort. Julekalenderen indeholder det spilbare spilkort der er emballagen, og forskellige ting bestående af 7 figurer, 3 stempler, 15 klistermærker, 5 aldrig før sete kæledyr og 5 specielle tegneserier.

 

 

Lego Friends julekalender

Find Lego ideer til pakkekalender

Lego Friends tema kan også købes i en nyudgivet julekalender til barnet. Lego Friends med de populære venner fra Heartlake fænger mest hos piger, og måske denne nye kalender er perfekt som overraskelse til pigen.

Kalenderen indeholder fem mikrodukker af Friends pigerne som Olivia, Mia m.m. Derudover er der andre små overraskelser i temaet til Friends boligen.

 

 

Lego Star Wars julekalender

Lego pakkekalender gaver til børn

Lego Star Wars fænger ofte hos drenge. Og måske årets færdige julekalender med Star Wars tema er den helt rigtige til ham.

Julekalenderen indeholder 24 små ting som 7 figurer og droider som Baby Yoda, Grogu m.m. Her er der forskellige udformningen med stormsoldat, juletøj, tuskenrøver m.m. Helt ligesom de andre Lego julekalendere, har denne model også en legemåtte.

 

 

Roblox julekalender

giv en Roblox pakkekalender til drenge i 2022

Hvis drengen eller pigen er vild med at spille Murder Mystery, Brookhaven, Mad City eller andet på Roblox, kan denne anderledes pakkekalender måske være en sjov overraskelse.

Roblox 2022 kalenderen indeholder forskellige dele til at bygge sin unikke Roblox figur. Hvilket måske kan være den sjove ting, der skaber hygge i julen gennem december.

 

 

Schleich Wild Life julekalender

Giv Schleich pakkekalender til børn

Tyske Schleich udgiver også denne populære Wild Life julekalender med forskellige vilde dyr fra savannen bag lågerne. En populær kalender til dyreelskere og legetøj som der kan leges med.

Julekalenderen der er CE-mærket er anbefalet fra 5 – 12 år.

 

 

L.O.L. Surprise julekalender

L.O.L. pakkekalender 2022 til barn 4 år

L.O.L. Surprise er populært legetøj til piger fra 3 års alderen og op. L.O.L. indeholdet er små ting, så kalenderen er ikke velegnet til børn der stadig skal smage på ting.

L.O.L. julekalenderne indeholder forskellige sminkeprodukter og tilbehør som hårspænder, neglelak, læbestift og andet. En sjov pakkekalender til pigen der elsker at eksperimenterer med skønheden.

 

 

Frozen 2 julekalender 2022

Frozen pakkekalender til 3 årig

Frozen med Elsa og Anna er et hit hos mange piger. Og hvorfor ikke give Frozen 2 julekalenderen der indeholder forskellige små ting til pigen.

Frost julekalender 2022 indeholder hårspænder, armbånd og lignede små ting, hvor det først og fremmest er Frost temaet der får glæden frem i de små pigeøjne.

 

 

Slimy julekalender

giv en sjov julekalender med slim

Slim legetøj er sjovt fra børnehave til skolealder. Og hvorfor ikke overraske pigen eller drengen der elsker slim, med denne populære julekalender der indeholder cirka 880 gram slim bag de 24 låger. En sjov gaveide som han eller hun vil elske, hvor det sværeste nok bliver, ikke at åbne alle lågerne på en gang.

 

 

Playmobil Skattejagt i Piratbugten

Skattejagt i Piratbugten Playmobil Jul

Skattejagt i Piratbugten Playmobil julekalender kan være den rigtige kalender til drengen der elsker at lege med Playmobil og Pirat temaet. Hver låge gemmer på ting i piratuniverset som skelet, kaptajn, kanon, gevær, skattekort og andet.

 

 

Gurli Gris julekalender

Giv en Gurli Gris julekalender til piger

Gurli Gris fra Ramasjang er et hit hos drenge og piger. Og hvis han eller hun er forelsket i Gurli og familien, kan du købe flere forskellige julekalendere med Gurli Gris tema.

Udover den viste model med små ting, kan du købe en Gurli Gris Pixi julekalender med 24 små bøger, hardback Gurli Gris årbog eller julekalender modeller med forskellige små nips i temaet.

 

 

Paw Patrol julekalender

giv Paw Patrol pakkekalender til drenge

Paw Patrol er en anden populær tegneserie der kører på Ramasjang. Det er en meget populær serie, hvor du kan købe alverdens indendørs som udendørs legetøj, møbler og gadgets med Paw Patrol logo og figurer på. Og du kan også købe denne Paw Patrol julekalender der efterhånden er udgivet i rigtig mange år.

Paw Patrol julekalenderen med legetøj er anbefalet fra 3 år. Indholdet dækker over forskellige små overraskelser med de kendte hunde og hundeføreren.

 

 

Summerbird chokolade julekalender

giv en chokolade julekalender til piger og drenge

I år kan du købe en Summerbird chokolade julekalender til børn, udover de populære Summerbird julekalendere til voksne.

Summerbirds eksklusive og økologiske chokolade i høj kvalitet, er designet til børn i denne chokolade julekalender. Indholdet dækker over chokolade i 8 forskellige typer med 230 gram indhold i alt. Her får man f.eks. barer med mælkechokolade, marcipangris og marcipanjuletræ med pistacie.

 

 

Toy Mini Brands julekalender

køb skøn Toy Mini Brands overraskelse med julekalender

24 Toy Mini Brands udgiver denne julekalender med små overraskelser. Kalenderen der anbefales fra 5 år, har forskellige samle-objekter i de sjove mini efterligninger af legetøj.

En sjov og ny pakkekalender med legetøj der er velegnet til både drenge og piger.

 

 

Harry Potter julekalender

køb en Harry Potter pakkekalender til børn

Den officielle Harry Potter julekalender er en pop-op kalender med den julepyntede Storsal. I midten af salen på Hogwarts er der et juletræ, som barnet kan hjælpe med at pynte. Her gemmer de 24 låger på forskellige ting fra det magiske univers til pynt på juletræet.

 

 

Hamas Midi julekalender

giv en sjov legetøjs julekalender der indeholder perler

Hamas Midi julekalender kan være helt perfekt til barnet der elsker at lege med perler. Julekalenderen med perler har 24 klassiske låger. Bag disse låger er der et juledesign, forskellige perleplader, perler og strygepapir til sjov gennem december måned.

Den CE mærket julekalender er anbefalet fra 5 år.

 

 

Barbie Fairytale julekalender

giv en barbie pakkekalender til piger

En Barbie pakkekalender har været et hit i rigtig mange år. Der udkommer flere forskellige kalendere hvert år, som denne Barbie Fairytale kalender der er et hit hos piger.

Barbie kalenderen er velegnet fra 3 år. Bag første låge er der en dukke, mens de andre låger dækker over forskellige ting som tøj og accessories.

 

 

Hot Wheels julekalender

giv en Hot Wheels Julekalender med biler

De klassiske Hot Wheels biler har eksisteret stort set altid. Og du kan også købe Hot Wheels i julekalender til ham eller hende. Kalenderen er velegnet fra ca. 3 år.

Julekalenderen med biler indeholder otte dekorerede Hot Wheels og de resterende seksten låger indeholder forskellig tilbehør.

 

 

Minecraft julekalender

Giv en julekalender med Minecraft tema

Til piger eller drenge der elsker Minecraft spillet, her kan du glæde ham eller hende med en Minecraft julekalender. En ny julekalender med Minecraft tema der indeholder forskellige små ting. Her får du ting som minifigurer og klistermærker med figurer fra spillet. Julekalenderen er velegnet fra 3-4 års alderen.

 

 

Cars julekalender

giv en cars pakkekalender til drengen

Pixar Cars Minis julekalender hitter især blandt de mindre drenge. Lynet McQueen fra filmene er god underholdning, og det kan denne julekalender måske også blive. Kalenderen kan købes mange forskellige steder som Føtex, Netto, Bilka og online.

Kalenderen indeholder 24 forskellige ting som små biler, vejbanestykker og andre ting til at lave en lille racerbane.

 

 

My Little Pony sminke julekalender

Markwins My Little Pony Julekalender Sminke

Markwins My Little Pony sminkekalender til pigen der elsker de søde ponyer, og selvfølgelig også at sminke sig. Julekalenderen er anbefalet fra 3 år, og indeholder forskellige smykker, sminke og accessories. 24 låger med små ting som kan være den sjove ting at åbne for efter børnehave eller måske skole.

 

 

Claas Bondegård julekalender

køb bondegård pakkekalender til jul

Claas Bondegårds julekalender til drengen eller pigen der elsker bondegårdstema.

Pakkekalenderen har 24 låger der dækker over forskellige dyr, traktor og mad som kalendergaver med de hollandske landbrugsmaskiner i legetøj.

 

 

John Deere julekalender

ohn Deere Julekalender med traktor og plov

John Deere julekalender er en anderledes julekalender til drenge eller piger. Kalenderen er et samlesæt af en traktor, hvor du fra 1 til 24 december får forskellige dele til en samlet traktor med plov.

Der medfølger en lille skruetrækker og skruer med julekalenderen, så han eller hun skal være i stand til at håndterer værktøjet.

 

 

Pokemon julekalender

køb en julekalender med Pokemon tema

Mange børn elsker at fange Pokemons. Og til jul kan glæden måske blive størrere med denne Pokemon julekalender.

Kalenderen der anbefales fra 6 – 12 år, indeholder 24 små gaver i Pokemon tema. Du kan også købe en Pokemon Deluxe julekalender til dobbelt pris.

 

 

Pixi julekalender

Pixi julekalender med 24 indpakkede pixi-bøger

Pixi julekalender af Jan Mogensen indeholder 24 små pixi bøger. En sød pakkekalender til baby eller børn, hvor en ny indpakket pixibog hver dag kan give god social hygge omkring historien.

Der findes flere forskellige muligheder for julekalendere med små bøger, udover denne klassiske Pixi kalender. Rasmus Klump julekalender med pixi bøger er også en populær model der kan give søde julehistorier i december.

 

 

Playmobil Tilbage til Fremtiden julekalender

køb Playmobil pakkekalender med legetøj

Tilbage til Fremtiden pakkekalender med legetøj fra Playmobil. Julekalenderen bygger på kultfilmen med Michael J. Fox fra 80’erne.

Giv denne kalender til drengen eller pigen der elsker at lege med Playmobil, hvor du også finder andre temaer i Playmobil julekalendere.

 

 

Spiderman julekalender

giv drengen en sjov spiderman julekalender

Hvis den lille dreng eller pige elsker Spiderman, kan du give denne Spider julekalender med små nips ting i temaet. En klassisk julekalender med identisk indhold som Frozen, Cars og andre populære kalendere, hvor mærkerne med helten selvføglelig er forskellen.

 

 

Frozen sminke julekalender

giv den lille pige en sjov Frost julekalender med sminke

Disney Frozen II julekalender med sminke og smykker. En sjov skønhedskalender til de små piger der er forelsket i alt med Elsa og Anna. Kalenderen er anbefalet fra 3 år og indeholder forskellige ting som hårbånd, neglelak, hårspænder, lipgloss og andet.

 

 

Dinosaur julekalender

Dinosauer julekalender med 24 overraskelser

Mange mindre børn elsker dinosauer. Og hvorfor ikke også i december, hvor denne Dinosaur Adventskalender måske kan være den sjov overraskelse til den 1 december. Som du kan se på produktbilledet, dækker indholdet over forskellige små figurer, tilbehør og redskaber med dinosauermotiver.

 

 

Playmobil Novelmore julekalender

playmobil novelmore adventskalender med eventyr tema

Novelmore julekalender med Darios opfindelser som tema i indholdet. En sjov julekalender med videnskabsmanden Dario DaVanci der opfinder alverdens opfindelser indenfor redskaber, våben og flyvemaskiner. Og disse sjove ting gemmer sig bag lågerne frem til juleaften.

 

 

My Little Pony snefest kalender

My Little Pony Snefest Julekalender 2021

Til den lille piger der elsker My Little Pony, her kan du give hende en sjov figur eller accessories hver dag frem til juleaften. Kalenderen er engelsk og har derfor 25 gaver i forhold til den engelske jul. Indholdet består af 16 små ponyfigurer, 9 kældedyr og 6 klistermærker.