Julekalender

Find en populær adventskalender til voksne

Sponsoreret/reklamefinansieret indhold

Julen er en hyggelig tid. Her forkæler vi ofte os selv og andre i forhold til de mange traditioner der hører julen til. Julegaver, æbleskiver, juletræ og måske også julekalender til børn eller voksne.

En julekalender eller pakkekalender har 24 låger med indhold. Til teenagere og voksne vælger mange at bruge alternativer som adventsgaver eller en adventskalender til voksne. Advent er de 4 søndage op til juleaften, og hvorfor ikke overraske med noget lækkert der kan nydes sammen med adventskransen.

Vi har fundet et udvalg af populære adventskalendere til kvinder og mænd. Listen holdes løbende opdateret i takt med at butikkerne får produkterne på hylderne i 2021.

 

Adventskalender m. ELG gin & Fever-Tree tonic

giv en gin kalender til hende

Gin adventskalender med dansk ELG Gin pakket ind i en flot trækasse i rustik look. Du får 4 flasker ELG Gin med No. 0, No. 1, No. 2 og No. 3. Sammen med den udsøgte gin, får du en Fever Tree tonic til hver af de fire søndage. Dertil er også en lille snack bag hver af de fire skydelåger i kassen.

Elg gin flasker indeholder 5 cl. gin. Og sammen med den tilhørende tonic kan du lave to gin & tonic hver søndag i advent.

 

 

Estate adventskalender 2021

køb en kalender med premium kaffe

Kaffe adventskalender som den søde forkælelse til mor, far, konen eller anden person. Estate Coffee indholdet består af 4 poser a 125 gram hele bønner. De 4 forskellige varianter består af Jaz, Winter Edition, Øko Dulce og Rio Verde Kaffe.

En sød forkælelse til kaffe elskeren, hvor alternativet kan være en af de mange muligheder indenfor kaffe pakkekalendere.

 

 

Wally and Whiz adventskalender

køb udsøgt Wally og Whiz vingummi i adventsgave

Wally and Whiz er berømt for deres udsøgte vingummi. Wally og Whiz julekalendere til voksne har efterhånden en del år på bagen, og blevet et hit hos mange mennesker. Derfor kan du nu også købe en kalender til advent med 4 låger der dækker over forskellige julevarianter af vingummier. Kalenderen er i en highcube guldæske, hvor hver æske indeholder 140 gram veganske vingummier.

 

 

Bryghuset Møn Øl Adventskalender (2 pers)

køb øl adventskalender fra Møns Bryghus

Bryghuset Møn har fremstillet denne øl adventskalender der er beregnet til 2 personer(kan dog vælges med 8 forskellige øl til en person). Ølkalenderen indeholder 8 øl, hvor du kan vælge mellem 4 eller 8 forskellige øl. Indholdet dækker over forskellige specialøl, hvilket inkluderer juleøllen “Elmelunde Julebryg”. Et godt alternativ til en pakkekalender til hende eller ham der nyder specialøl.

 

 

Almuegaarden kalender

giv hende en bolche julekalender

Glæd ham eller hende med en bolche adventskalender fra Almuegaarden. En sød tanke der giver modtageren de populære, håndlavede bolsjer der er blevet verdensberømt. En lækker fornøjelse på de 4 adventssøndage.

 

 

Pudderdåserne adventskalender

køb Pudderdåsernes populære julekalender med skønhed

Pudderdåserne Must Have adventskalender med fem forskellige produkter til hår, ansigt og krop. Indholdet dækker over en alt i en fodcreme, hyalurosesyre, shampoo, hovedbundsbørste og creme til ansigt og krop. Alt i en parfumefri produkter der plejer fra top til tå.

 

 

Graham portvinskalender

Adventskalender med fantastisk portvin fra Grahams

Graham adventskalender med 4 udsøgte portvin og 2 Riedel portvinsglas. En klassisk adventskalender med 4 stk af Grahams portvine. Her får du 4 x 20 cl portvin med The Tawny, 20 Years Old Tawny, Grahams Six Grapes og Graham’s 2015 LBV.

 

 

Luksus Delikatesse kalender

Luksuriøs adventskalender med italienske delikatesser

Giv denne luksus delikatesse julekalender til advent. Kalenderen fra Kun Det Bedste indeholder italienske delikatesser som vin, kaffe, balsamico, safran og trøfler. Velegnet til alle der sætter pris på de udsøgte ting fra Italien.

 

 

Pickering Gin Julekugler

Køb Gin Julekugler fra Pickering’s

Pickering gin adventskalender med 6 stk. julekugler indeholdende gin. Julekalenderen er efterhånden blevet en traditionel adventskalender med sine julekugler.

Pickering kuglerne indeholder gin fremstillet på den originale opskrift med nutidens smage. Der er 9 forskellige ingredienser som kardemomme, enebær, nelliker, koriander, fennikel, kvan, anis, lime og citron. Kalenderen kan købes til en pris lige omkring 300 kr.

 

 

Nicolas Vahè kalender

giv adventskalender/gaveæske fra Nicolas Vahé

Nicolas Vahè fremstiller mange forskellige julekalendere med chokolade. Men også den gaveæske / adventskalender med lækre delikatesser der kan gøre madlavning ekstra udsøgt. Kalenderen indeholder chokoladetrøfler, karamelsirup, olivenolie med chili samt salt- og peberblanding.

 

 

Adventskalender med Whisky

Smageklubbens adventskalender med blandet premium Whisky

Smageklubben udbyder forskellige julekalendere og adventskalendere med spiritus hvert år. Og i år finder du denne kalender med 4 flasker blandet premium whisky. Du får 4 x 100 ml flasker med snemænd etiket, som også er nummererede til hver af de fire adventssøndage.

Kalenderen består af en flot gaveæske med de fire flasker, faktaark og nummererede konvolutter indeholdende smagsnoter og beskrivelser.

 

 

Smageklubbens rom adventskalender

Smageklubbens adventskalender med blandet premium Whisky

Smageklubben udbyder også andre julekalendere med spiritus som denne Rom adventskalender. Indpakningen og indholdet er det samme i alle modeller, hvor indholdet er forskellig premium rom i denne kalender.

Smageklubben har også fremstillet Gin og en ny Vodka adventskalender med premium indhold i flaskerne.

 

 

Te kalender

køb adventsgave med portvin og delikate varer

Til teelskeren kan denne kalender være den lækre gave. En te adventskalender med 4 pakker indeholdende forskellig te og konfekture. Kalenderen giver dig de bedste teer fra forhandleren Teacups sortiment i indbydende pakker.

 

 

Nilens Jord kalender

køb skønhedskalender til unge

Hvis du vil glæde dig selv eller måske en ung dame, kan denne Nilens Jord skønhedskalender måske være det helt rigtige. Kalenderen indeholder allergicertificerede produkter, hvor du får Lip Balm, Full Look Mascara, Daily Moisture og Nail Oil.

 

 

Skagen Bryghus juleøl kalender

Adventskalender med juleøl fra Skagen Bryghus

Skagen Bryghus har fremstillet en kalender med populære juleøl. Mikrobryggeriet giver dig 4 speciøl i 50 cl flasker. Her finder du øllene Gårdnisse, Hønisse, Klitnisse og Skawnisse. Med til øllene får du også forskellige snacks som chips, chokoladebar, popcorn og Bülow lakrids.

 

 

NIO Cocktails Black Box Adventskalender

Cocktail adventskalender med fire mørke cocktails

Cocktail adventskalender er en anderledes spiritus julekalender. Nio Cocktails giver dig denne kalender indeholdende færdigblandede cocktails til livsnyderen. Indholdet dækker over Espresso Martini, Manhatten, Negroni og Old Fashioned i 4 x 100 ml flasker.

 

 

Kalender med italiensk rødvin

giv en kalender med italiensk rødvin til advent

Du kan selvfølgelig også købe en kalender til vinelskeren. Her finder du forskellige muligheder med franske, spanske eller denne kalender med italienske rødvin. Du får toscansk, primitivoer fra Puglia og konge-Syrah fra Sicilien i en sort trækasse med 4 skydelåger.

 

 

Lakritsfabriken Seasonal Premium Lakrids

køb Lakridsfabrikkens julekalender

Gaveæske med 4 forskellige pakker der indeholder udsøgt lakrids. Hver af de 4 pakker dækker over 160 gram lakris fra Lakritsfabriken. Gaveæsken kan ligne en kalender til advent, og derfor vælger mange også at give æsken i gave til advent. Et sjovt alternativ til den traditionelle chokolade julekalender.

 

 

Portvin adventskalender

køb adventsgave med portvin og delikate varer

Portvin kalender der kan være det søde gaveide til mormor, far, kæresten eller anden der nyder portvin. 4 adventsgaver hvor der er fordelt 6 forskellige portvine og delikate snack. Et lækker gaveide hvor alternativet kan være en portvin julekalender med 24 låger.

 

 

Gourmet kalender

køb adventsgave med portvin og delikate varer

En kalender med blandet indhold til de 4 søndage. Du får 4 adventsgaver med forskellige varer som delikatesser, konfekture, te og kaffe. Det giver både noget lækkert og forskelligt der kan nydes sammen med lys i adventskransen søndag aften.

 

Hvad er forskellen på advent- og julekalender?

Advents-, jule- eller pakkekalender? De tre forskellige navne bliver ofte brugt om samme produkter, men der er dog forskel på betegnelserne.

En julekalender har 24 låger der kan åbnes fra 1 til 24 december. Julekalender dækker både over den gammeldags julekalender med paplåger hvor der står tekst eller en tegning indenunder. Men julekalender dækker også over pakkekalenderen der blev opfundet siden hen. Pakkekalender har fysisk indhold som slik, spiritus, chokolade, delikatesser og meget andet bag hver af de 24 låger.

En adventskalender er dog anderledes, for denne dækker kun over 4 låger/pakker til hver af de 4 adventssøndage, hvor pakke- og julekalender åbnes hver dag gennem december.

Hjemmelavet kalender?

Helt ligesom med en julekalender eller gavekurv, kan du også lave din egen kalender til advent. Ved at lave en kalender selv, får du det helt rigtige indhold som modtageren måske elsker. Det kan være en øl- eller måske en fræk adventskalender. Kun din fantasi sætter grænser.

Det gælder selvfølgelig om at finde de rigtige ting til hende eller ham. Men også indpakningen, hvor du med fordel kan købe en tom kalender med 4 låger.

Børn og advent?

Hvis du søger efter kalender til børn, så findes der et lille udvalg med Lego Friends, Playmobil, Maileg, Star Wars, Schleich, Haribo eller Kinder. Udvalget er dog meget større indenfor julekalendere til børn, hvor priserne på advents- eller julekalendere ofte er nogenlunde det samme.