Julekalender

Find en populær adventskalender til voksne

Sponsoreret/reklamefinansieret indhold

Julen er en hyggelig tid. Her forkæler vi ofte os selv og andre i forhold til de mange traditioner der hører julen til. Julegaver, æbleskiver, juletræ og måske også julekalender til børn eller voksne.

En julekalender eller pakkekalender har 24 låger med indhold. Til teenagere og voksne vælger mange at bruge alternativer som adventsgaver eller en adventskalender til voksne. Advent er de 4 søndage op til juleaften, og hvorfor ikke overraske med noget lækkert der kan nydes sammen med adventskransen.

Vi har fundet et udvalg af populære adventskalendere til kvinder og mænd. Listen holdes løbende opdateret i takt med at butikkerne får produkterne på hylderne i 2022.

 

Adventskalender m. gin & Fever-Tree tonic

giv en gin kalender til hende

Gin adventskalender med 4 klassiske gin bestående af Bombay Saphire, Hendricks, Haymans London Dry Gin og danske Elg Gin mono Botanical. Til hver gin medfølger der Fever Tree Mediterranen eller Indian Tonic Water med. Sammen med den udsøgte gin, kommer der også en pose med tørrende limeskiver der skal fordeles over de 4 adventssøndage. Gaveideen med udsøgte gin er pakket ind i en flot trækasse i rustik look.

 

 

Wally and Whiz adventskalender

køb udsøgt Wally og Whiz vingummi i adventsgave 2022

Wally and Whiz er berømt for deres udsøgte vingummi. Wally og Whiz julekalendere til voksne har efterhånden en del år på bagen, og blevet et hit hos mange mennesker. Derfor kan du nu også købe en kalender til advent med 4 låger der dækker over forskellige julevarianter af vingummier. Kalenderen er i en highcube guldæske, hvor hver æske indeholder 140 gram veganske vingummier.

 

 

Pudderdåserne adventskalender

køb Pudderdåsernes populære julekalender med skønhed

Pudderdåserne Must Have adventskalender med fem forskellige produkter til hår, ansigt og krop. Indholdet dækker over en alt i en fodcreme, hyalurosesyre, shampoo, hovedbundsbørste og creme til ansigt og krop. Alt i en parfumefri produkter der plejer fra top til tå.

 

 

Graham portvinskalender

Adventskalender med fantastisk portvin fra Grahams

Graham adventskalender med 4 udsøgte portvin og 2 Riedel portvinsglas. En klassisk adventskalender med 4 stk af Grahams portvine. Her får du 4 x 20 cl portvin med The Tawny, 20 Years Old Tawny, Grahams Six Grapes og Graham’s 2015 LBV.

 

 

Pickering Gin Julekugler

Køb Gin Julekugler fra Pickering’s

Pickering gin adventskalender med 6 stk. julekugler indeholdende gin. Julekalenderen er efterhånden blevet en traditionel adventskalender med sine julekugler.

Pickering kuglerne indeholder gin fremstillet på den originale opskrift med nutidens smage. Der er 9 forskellige ingredienser som kardemomme, enebær, nelliker, koriander, fennikel, kvan, anis, lime og citron. Kalenderen kan købes til en pris lige omkring 300 kr.

 

 

Adventskalender med Whisky

Smageklubbens adventskalender med blandet premium Whisky

Smageklubben udbyder forskellige julekalendere og adventskalendere med spiritus hvert år. Og i år finder du denne kalender med 4 flasker blandet premium whisky. Du får 4 x 100 ml flasker med snemænd etiket, som også er nummererede til hver af de fire adventssøndage.

Kalenderen består af en flot gaveæske med de fire flasker, faktaark og nummererede konvolutter indeholdende smagsnoter og beskrivelser.

 

 

Strikke adventskalender

giv en adventskalender med strik til mor

Måske du bør overraske med en adventskalender indeholdende strik? Her kan denne kalender fra Rito måske være den helt rigtige forkælelse til advent. Kalenderen indeholder 4 låger indeholder forskellige ting til at sætte gang i kreativiteten med strikkepindende gennem julen.

 

 

Smageklubbens rom adventskalender

Smageklubbens adventskalender med blandet premium Whisky

Smageklubben udbyder også andre julekalendere med spiritus som denne Rom adventskalender. Indpakningen og indholdet er det samme i alle modeller, hvor indholdet er forskellig premium rom i denne kalender.

Smageklubben har også fremstillet Gin og en ny Vodka adventskalender med premium indhold i flaskerne.

 

 

Te kalender

køb adventsgave med portvin og delikate varer

Til teelskeren kan denne kalender være den lækre gave. En te adventskalender med 4 pakker indeholdende forskellig te og konfekture. Kalenderen giver dig de bedste teer fra forhandleren Teacups sortiment i indbydende pakker.

 

 

Dansk juleøl kalender

Adventskalender med juleøl fra danske bryghuse

Hvorfor ikke overraske med denne kalender der indeholder populære juleøl. Du får 4 forskellige special øl fra de bedste danske bryghuse. Adventskalender indeholder juleøl som Peters Jul fra Grauballe Bryghus, Rudolf fra Nibe Bryghus, Hønisse fra Skagen Bryghus og Glædelig Jul fra Delikatessehuset. Derudover indeholder kalender små lækre ting til ganen udover de 4 special øl i 50 cl. flasker.

 

 

Aventskalender med rødvin

giv en kalender med italiensk rødvin til advent

Du kan selvfølgelig også købe en kalender til vinelskeren. Her finder du forskellige muligheder med franske, spanske eller denne kalender med forskellige udsøgte rødvin. Du får Pinot Noir fra Californien, franske Laguedoc fra Domain Jones vinhuset, spanske Tempranillo og italiensk Babera fra norditalienske Barolo. Disse udsøgte vin kommer i en sort trækasse med 4 skydelåger.

 

 

Bagsværd Lakrids kalender

køb lakrids adventskalender til hende

Adventskalender fra Bagsværd Lakrids der dækker over lækre lakridskarameller der er gemt bag 6 låger. De 4 kalenderlåger til adventssøndage, en ekstra låge til juleaften og en ekstra bonuslåge til nytåret. Kalenderen indeholder ca. 1 kg lakrids af forskellige udsøgte varianter. Et sjovt alternativ til den traditionelle chokolade julekalender.

 

 

Portvin adventskalender

køb adventsgave med portvin og delikate varer

Portvin kalender der kan være det søde gaveide til mormor, far, kæresten eller anden der nyder portvin. 4 adventsgaver hvor der er fordelt 6 forskellige portvine og delikate snack. Et lækker gaveide hvor alternativet kan være en portvin julekalender med 24 låger.

 

 

Kalender med Summerbird chokolade

adventskalender fra Delikatessehuset med økologisk Summerbird chokolade

Udsøgt adventskalender fra Delikatessehuset der indeholder forskellig økologisk chokolade fra Summerbird, der er indpakket i en flot trækasse i rustik look med 4 skydelåger. Bag lågerne finder du en chokoladeplade Amber Noir Orange, Æske med 4 snebolde, Dragerede nødder og gaveæske med marcipanhjerter.

 

 

Great Dane rom kalender

giv great dame rom kalender til manden

Great Dane Rum adventskalender med et flot romglas som den søde forkælelse til ham eller hende. Kalenderen indeholder 4 rum fra Great Dane: Barrel Aged 40%, Extra Sweet 40%, Spiced Barrel Aged 40% og 5Y 42,4% der er destilleret på melasse.

 

 

Gourmet kalender

køb adventsgave med portvin og delikate varer

En kalender med blandet indhold til de 4 søndage. Du får 4 adventsgaver med forskellige varer som delikatesser, konfekture, te og kaffe. Det giver både noget lækkert og forskelligt der kan nydes sammen med lys i adventskransen søndag aften.

 

Hvad er forskellen på advent- og julekalender?

Advents-, jule- eller pakkekalender? De tre forskellige navne bliver ofte brugt om samme produkter, men der er dog forskel på betegnelserne.

En julekalender har 24 låger der kan åbnes fra 1 til 24 december. Julekalender dækker både over den gammeldags julekalender med paplåger hvor der står tekst eller en tegning indenunder. Men julekalender dækker også over pakkekalenderen der blev opfundet siden hen. Pakkekalender har fysisk indhold som slik, spiritus, chokolade, delikatesser og meget andet bag hver af de 24 låger.

En adventskalender er dog anderledes, for denne dækker kun over 4 låger/pakker til hver af de 4 adventssøndage, hvor pakke- og julekalender åbnes hver dag gennem december.

Hjemmelavet kalender?

Helt ligesom med en julekalender eller gavekurv, kan du også lave din egen kalender til advent. Ved at lave en kalender selv, får du det helt rigtige indhold som modtageren måske elsker. Det kan være en øl- eller måske en fræk adventskalender. Kun din fantasi sætter grænser.

Det gælder selvfølgelig om at finde de rigtige ting til hende eller ham. Men også indpakningen, hvor du med fordel kan købe en tom kalender med 4 låger.

Børn og advent?

Hvis du søger efter kalender til børn, så findes der et lille udvalg med Lego Friends, Playmobil, Maileg, Star Wars, Schleich, Haribo eller Kinder. Udvalget er dog meget større indenfor julekalendere til børn, hvor priserne på advents- eller julekalendere ofte er nogenlunde det samme.